Home

Jansen

Portfolio

Services

Contact
© Copyright 2012 - Jansen Glasbewassing en Schoonmaakservice - Alle rechten voorbehouden
Ontworpen door JB Multimedia Design

Services

Bekijk hier onze services.

Voor alle diensten geldt dat deze zowel incidenteel als op contractbasis kunnen worden uitgevoerd.

Voor vragen zijn wij telefonisch of per mail bereikbaar. Wij staan u graag te woord.

Glasbewassing

Wij beschikken over het professionele reinigingssysteem voor glas en gevels.
Het systeem is veilig en tijdbesparend (geen ladders, komt wel 20 m hoog), milieuvriendelijk omdat er gereinigd wordt met zuiver water, zonder chemie.

Het systeem is zeer effectief voor veel toepassingen en is super flexibel omdat talrijke combinaties van borstels en multilink-adapters mogelijk zijn. Wij wassen natuurlijk ook nog op de traditionele wijze. Voor vragen zijn wij telefonisch of per mail bereikbaar. Wij staan u graag te woord.

Reiniging van zonnemodules

Ook zonnemodules worden vuil, wat lijdt tot groot verlies van de zonne-opbrengst. Het reinigingssysteem zorgt er voor dat er geen vuil of tensiden inbranden. Wij reinigen met een speciale borstel met gedemineraliseerd water, zonder chemie en hoge reinigingswerking wordt de module niet beschadigd.

Periodiek schoonmaak

Hieronder verstaan we het schoonmaken van trappenhuizen, portieken voor vereniging van eigenaren en woningbouwverenigingen.

Eenmalige schoonmaak

Ook eenmalige schoonmaakwerk wordt door ons verricht. Te denken valt aan opleverings-schoonmaak van nieuwbouwpanden, renovatie en verbouwingen.

Vloeronderhoud

Jansen Glasbewassing zorgt ervoor dat linoleum, tegel, pvc en betonvloeren er weer stralend uitzien na een schrobbeurt. Het reinigen van buitenterrassen met een hogedrukreiniger behoort ook tot onze mogelijkheden.

Tapijtreiniging

Jansen Glasbewassing heeft ruime ervaring met het reinigen van tapijt. Door middel van professionele apparatuur zorgen wij ervoor dat het tapijt er weer als nieuw uitziet.

Gevelreiniging

Het is heel goed dat gevels regelmatig gereinigd worden. Niet alleen blijft uw gevel daardoor mooier, maar komt het ook de bouwkundige staat
ten goede.

Graffitiverwijdering

Met moderne hogedrukapparatuur kan ik graffiti vakkundig verwijderen.

Dakgootreiniging

Een verstopte dakgoot kan voor een behoorlijke overlast zorgen.
Het periodiek reinigen van uw dakgoot is daarom belangrijk.

Jachtcleaning

Vanuit mijn boot is het mogelijk uw boot te reinigen met gedemineraliseerd water. Reiniging met zuiver water voorkomt dat er chemie wordt ingezet die schadelijk is voor het milieu en de objecten. Door middel van deze boot kunnen wij plaatsen bereiken die anders niet bereikbaar zijn. Tevens kunnen wij met deze boot ervoor zorgen dat woonboten worden gereinigd.